Temel Bilgiler ve Faydalı Linkler

Lisans eğitimimiz 4 yıl yani 8 dönem sürmektedir. Yan dal ve çift ana dal imkanları vardır.

Öğretim dilimiz Türkçe olmakla beraber isteyen öğrencilerimiz İngilizce hazırlık okuyabilirler.

Öğrencilerimiz için staj zorunlu olmamakla beraber staj deneyimine sahip olmak isteyen öğrencilerimize bu konuda yardımcı olmaktayız.

Öğrencilerimizin Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programlarına başvuru imkanı da bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı değişim ve staj programları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Dileyen öğrencilerimiz üniversitemizin çeşitli birimlerinde kısmı zamanlı olarak çalışabilmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bölümümüzün binası Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde göl manzarasına sahip bir konumdadır. Öğrencilerimizin çoğu dersi bu binada gerçekleşmektedir. Akademik personelin odaları da aynı binadadır.

Bölümümüz geniş bir akademik kadroya sahiptir ve gün geçtikçe daha da güçlenmektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Mezunlarımız hem kamu sektöründe hem de özel sektörde çeşitli rollerde çalışabilmektedir. Ayrıca mezunlarımız yüksek lisans ve doktora eğitimi alma imkânına sahiptir.

Lisans programımız ve kariyer olanakları hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2023, Çarşamba